Tisztelt Sporttársak!

Lassan vége az évnek és a kiállítási szezonnak. Ezért már most jelzem, hogy az ORSZÁGOS TERRIER KLUB az "Évgyőztes" versenyt 2015 évben is a szokott módon megtartja.

AZ OTK-nak minden ebfajtával és FAJTANÉLKÜLIVEL ÉS HOBBYVAL IS is bárki a tagja lehet, aki vállalja, hogy szabályzatait és főképpen eszmeiségét betartja.

AMENNYIBEN IGÉNY LESZ HOBBY ÉVGYŐZTES ÉS FAJTANÉLKÜLI ÉVGYŐZTES CÍMEKET IS KIADJUK.

Az már biztos, hogy 2015 májusban, az egyéb rendezvényektől függ a végleges nap, de valószínűleg a második felében az OTK megrendezi szokásos CAC –KLUB kiállítását, akkor is, ha a MEOESZ szerződésszegését elbíráló per még nem érne addigra végett . Ugyanis a bírói gárda biztosított , ha pedig a bíróság úgy ítéli meg , hogy a szerződéseket a tartalmuknak megfelelően kell betartani, akkor utólag a rendezvények eredményét a MEOEsz kénytelen lesz elismerni.
Amennyiben a szerzdésszegésből az OTK-nak kára keletkezik, természetesen perben fogjuk érvényesíteni.

Azt szeretném bejelenteni, hogy az OTK ezen a rendezvényen megtartja az „FCI ÁLTAL EL NEM ISMERT FAJTÁK” Világrendezvényét buy tretinoin. Számítunk minden el nem ismert ebfajtára, illetve az el nem ismert színváltozatú fajtákra.

Ehhez segítséget kérek. Szeretném felkérni Fabini Henrik sporttársunkat, aki eddig is gyönyörű oklevelet készített részünkre, hogy készítse el a plakátot.

Ezért kérek mindenkit akinek el nem ismert fajtája van, küldjön jó fényképeket a kutyáiról az OTK e-mail címére , hogy válogathassunk belőle a plakáttervekre.
(Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Üdvözlettel: Dr.Pozsonyi Anikó OTK elnök

További információ: Évgyőztes pontverseny menüpontban